søndag den 15. april 2012

Spinat-spaghetti med kødsovs (uden tomat)

Idag skulle vi have en gang spaghetti med kødsovs.
Da jeg på tilbud havde købt frisk spinatpasta, skulle dette selvfølgelig bruges.
Denne portion gav mad til to voksne og to portioner til fryseren.

Du skal bruge:
- hakket oksekød (ca. 500 gram)
- en pakke bacon i tern
- to peberfrugter
- et eller to løg
- tre gulerødder
- salt
- peber
- basilikum og paprika
- evt. revet ost eller parmasan ost til at strø ovenpå

Jeg har købt kødet for længe siden og frosset det, derfor det er i skålen til optøning.


Bacon puttes i gryden sammen med paprika på fuldt blus.


Du hakker løget og smider det ned til baconen, når dette har stegt lidt.
Det brunes godt, og dernæst hældes oksekøddet i. Tilsæt lidt salt og peber.


Så snittes peberfrugterne og gulerødderne rives.


Når kødet er godt brunt, smider du grøntsagerne i og lader det stå i 10 minutter og simre på lidt lavere varme.


Du koger vand til pastaen, og når vandet koger smider du pastaen i.


Anret på en tallerken og server.


Velbekommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar